BLOG

Fotodárek

26. září 2023

TIP - skvělá funkce "Mé významné dny"


Stolní kalendář plní hned dvě funkce - krásné fotografie z něj činí domácí fotogalerii či rodinné fotoalbum. Druhou funkcí je poznámkový a připomínkový notes. Pokud je stolní kalendář dobře a pečlivě připravený, již nikdy nezapomenete na narozeniny toho či onoho, žádné výročí, výstava nebo jiná akce vám již neunikne. Jak si ale co nejvíc ulehčit a zpřehlednit práci s kalendářem při zapisování událostí? K tomuto slouží skvělá funkce "Mé významné dny".
Základní podmínkou k využití této funkce je registrace na e-shopu a tím založení vlastního účtu. V rámci účtu pak můžete využívat i další funkcionality.



Jak tedy na zápis vlastních událostí do stolního kalendáře?

Nejprve se přihlašte ke svému účtu, následně si z nabídky kalendářů vyberte stolní týdenní nebo čtrnáctidenní a konkrétní šablonu. V editoru ve sloupci na levé straně vidíte kromě záložky "Fotografie" případně "Rozložení" také záložku "Významné dny". Po rozkliknutí záložky můžete jednoduše přidávat vaše důležité datumy a přiřazovat jejich význam. Události se vám postupně propisují k jednotlivým dnům v právě editovaném kalendáři. Po zapsání všech událostí (na které jste si momentálně vzpomněli) je tlačítkem "Uložit pro příště" uložíte do svého účtu.



Kdykoliv po ruce

Uložené významné dny můžete znovu načíst a umístit do editovaného kalendáře. Žádnou z událostí tak nemusíte znovu zapisovat a je jisté, že na ni nezapomenete. Ve svém účtu můžete mít i víc sad významných dnů, použijete pak tu, která se váže k vašemu kalendáři (pro babičku, pro děti, pro kamarády ze sportovního oddílu apod.)



Editování významných dnů

Po rozkliknutí detailu vybrané sady můžete významné dny editovat přímo ve vašem účtu. Můžete přidávat nové, odebírat nepoužívané nebo jen upravovat stávající. Nezapomeňte po ukončení úprav celou sadu uložit.



A je hotovo

Teď už zbývá jen doplnit kalendář fotografiemi a své významné události jaksepatří zviditelnit - třeba výraznou barvou, změnou písma nebo jeho velikosti.
Až se příští rok vrhnete na tvorbu nového kalendáře, nezapomeňte, vaše významné dny máte uložené ve svém účtu. Snad jen doplníte nové - třeba rok od narození vašeho potomka 😉


[zpět na obsah]